Bereikbaarheid Nieuw Waterfront

In Nieuw Waterfront woon je overal vlakbij. Je woont in het noorden van Harderwijk, dicht bij de levendigheid van het historische stadscentrum, aan het water van de Lelyhaven en het Wolderwijd én naast de uitvalswegen. Met het treinstation Harderwijk heb je bovendien een goede treinverbinding het land in. De dagelijkse boodschappen doe je in het centrum van de Hanzestad, lopend of op de fiets.

Fietsen of lopen

Hoe heerlijk is het dat je met een paar minuten lopen bij de haven van Harderwijk of in het stadscentrum staat. Maak een wandeling door het pittoreske stadje of ga ‘gewoon’ bij vrienden op bezoek. Met de fiets kun je eveneens de stad doorkruisen of rijd eens langs de prachtige randmeren. Hierlangs zijn namelijk fietspaden aangelegd, zodat je deze meren volledig op de fiets kunt ontdekken.

image alt

Trein of bus

Met de trein kom je overal! Daarom is het prettig dat Harderwijk zijn eigen NS-station heeft. Met de trein sta je met een halfuurtje in Zwolle of in drie kwartier op het centraal station van Utrecht. Vanuit Nieuw Waterfront fiets je met een kwartiertje naar het station Harderwijk. Of pak de bus die aan de Burgemeester de Meesterstraat stopt.

image alt

Auto

Vanuit de parkeergarage onder het appartementencomplex of vanuit het besloten hofje van Nieuw Waterfront rijd je in enkele minuten naar de Knardijk, de N302. Steek je het water over richting Flevoland dan ben je met een halfuurtje in Lelystad of Almere. De N302 heeft ook een goede aansluiting met de A28, waardoor Zwolle, Utrecht en zelfs Amsterdam goed te bereiken zijn.

Iets te vragen? We staan je graag te woord
Scholen, winkels en sportclubs? Bekijk de voorzieningen