Opgeleverd

Bouwnummers en prijsindicatie online

4 juni '21

De voorbereidingen voor de start verkoop van de 55 woningen uit Nieuw Waterfront te Harderwijk zijn in volle gang. Je vindt nu de bouwnummers op de website, met de voorlopige prijzen, zodat je per bouwnummer kunt zien welk prijskaartje er ongeveer bij hoort. Welk bouwnummer is jouw favoriet?

Bekijk snel alle bouwnummers

Appartement, tussen of hoekwoning?

In Nieuw Waterfront komen 55 koopwoningen waarvan: 40 koop-eengezinswoningen, 15 koopappartementen. De 40 woningen zijn verdeeld over een driehoekig woonblok met een intiem binnenhof. De appartementen bevinden zicht aan de meest zuidelijke kant en zijn te herkennen aan het torentje. Het woonblok biedt grote diversiteit in woningen, zowel in grootte als in de stijl van de woning. Loop je om het woonblok heen, dan zie en voel je dat elke zijde zijn eigen karakter heeft. Wat past bij jou?

Voorlopige prijzen

De definitieve prijzen voor de woningen zijn nog niet vastgesteld, maar we hebben wel de voorlopige prijzen per bouwnummer gepubliceerd. De prijzen variëren vanaf € 232500 tot € 650.000 v.o.n. Heb je al een woning op het oog? Kijk dan snel of deze binnen je budget past! De definitieve prijzen volgen uiterlijk een week voordat de verkoop start!

Interesse? Schrijf je in!

Binnenkort start de verkoop van Nieuw Waterfront in Harderwijk. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter bij het bouwnummer van je voorkeur, door op de button 'Aanmelden voor project fase' te klikken. Zo ontvang je op de dag dat de verkoop start een email om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke Mijn Eigen Huis-omgeving op het moment dat de verkoop is gestart. Het is dus belangrijk om hiervoor van tevoren een account aan te maken.

  Naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk alle bouwnummers