Opgeleverd

Concept plattegronden online

4 juni '21

Waar komt de keuken? Hoe is de badkamer ingedeeld? En waar zie jij jezelf al slapen? Om jou een beter idee te geven over de indeling van de woningen in Nieuw Waterfront, hebben we alvast concept plattegronden laten maken. Bekijk ze snel!

image alt

Voorlopige plattegronden

De concept plattegronden staan bij de verschillende bouwnummers onder het woningaanbod. De plattegronden worden afgerond als de bouwtekeningen klaar zijn. Zodra de verkoop start zijn de definitieve plattegronden in de Mijn Eigen Huis omgeving te vinden.

De meeste woningen hebben de keuken aan de voorkant en een gezellige zithoek met toegang tot de achtertuin. De verschillende appartementen hebben allemaal een eigen balkon. De levensloopwoning heeft naast de keuken aan de achterzijde ook een slaapkamer met aansluitende badkamer op de begane grond.  Kun jij je al voorstellen hoe je de woning wilt inrichten? Begin alvast met fantaseren!

Bekijk de plattegonden

Start verkoop

Achter de schermen zijn we druk bezig de verkoopstukken op orde te brengen. Wanneer de verkoop start van de woningen laten we zo snel mogelijk weten. Meld je aan als belangstellende bij het woningaanbod als je dat nog niet gedaan hebt en maak alvast een Mijn Eigen Huis account aan.