Opgeleverd

Hoera, de hoerabrief voor Nieuw Waterfront!

7 december '21

Wij hebben goed nieuws voor de kopers van een woning in Nieuw Waterfront! Er is inmiddels voldaan aan alle opschortende voorwaarden die zijn opgenomen in de aannemingsovereenkomst. Hierdoor mogen jullie binnenkort naar de notaris om te tekenen en kan de bouw van de woningen binnenkort starten.

Tekenen bij de notaris

Binnenkort gaat de bouw van jouw nieuwbouwwoning echt starten. Dit betekent dat de volgende stop bij de notaris is. In de loop van december start de notaris met het maken van afspraken. Bij de notaris worden de leveringsakte en de hypotheekakte getekend. In onderstaande video leggen wij je graag uit wat dit allemaal inhoudt.

Wanneer start de bouw?

De verwachting is dat de aannemer in het tweede kwartaal van 2022 start met de (bouw)werkzaamheden voor Nieuw Waterfront. Tot die tijd is Trebbe Wonen B.V. hard aan het werk met de voorbereidingen en de werkzaamheden voor Nieuw Waterfront.

De kopersbegeleider van Trebbe Wonen B.V. informeert jullie verder gedurende de volledige bouwperiode. Ook wordt er regelmatig beeldmateriaal van de bouwplaats op de website geplaatst om jou als koper op de hoogte te houden van de bouw van jouw woning. 

Wij wensen de kopers van een woning in Nieuw Waterfront mede namens Trebbe Wonen B.V. een voorspoedige bouwperiode, een goede verhuizing en een heel mooie tijd in hun nieuwe woning toe.