Opgeleverd

Leer Waterfront kennen op de fiets

25 februari '21

Wonen in Nieuw Waterfront in Harderwijk kan je al een beetje proeven. Hoe je dat kan? Door de fiets te pakken en deze route door de wijk Waterfront te nemen. Zo zie je niet alleen hoe de buurt er nu al uit ziet maar krijg je ook een beter gevoel over waar jouw droomhuis komt te staan. Kijk je mee?

Harderwijk

Wonen in een stad met water én strand: dat is wonen in Harderwijk. Waar ooit de handelsboten uit de Hanzetijd aanlegden, leg jij nu je handdoekje neer. Harderwijk bruist van de gezelligheid. Mooie havens, oude panden, intieme hofjes, sfeervolle cafés, leuke winkels en het Dolfinarium. Even helemaal tot rust komen? Dat kan stomend in de sauna’s van De Zwaluwhoeve, kabbelend op het water van het Wolderwijd of struinend over de paarse heide van de Veluwe. 

Fietsroute

Met deze fietsroute leer je niet alleen de wijk Waterfront kennen, maar kan je ook gelijk langs het toekomstig Nieuw Waterfront fietsen. Met de Waterfront Tour van Bike Tour Harderwijk kan je deze route samen met gids gaan fietsen, zo krijg je ook nog extra informatie over Waterfront.

Fietsroute Nieuw Waterfront