Maak je Mijn Eigen Huis account aan

27 mei '21

Als je straks een woning wilt kopen in Nieuw Waterfront dan kan dat alleen als je een persoonlijk account hebt aangemaakt in Mijn Eigen Huis. In één overzicht zie je wat jouw favoriete woningen zijn, geef je digitaal jouw voorkeuren door als de verkoop start en beheer je jouw voorkeuren gewoon online. Hoe handig is dat?

Waarom een Mijn Eigen Huis account?

Een Mijn Eigen Huis account maakt het mogelijk om jouw favoriete woningen in Nieuw Waterfront te bewaren. Zodra de bouwnummers beschikbaar komen kan je doormiddel van op het hartje te klikken bij het bouwnummer je eenvoudig je woning toevoegen aan je persoonlijke account.
Je krijgt zo een duidelijk overzicht wat er allemaal al bekend is over Nieuw Waterfront. Zo wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. 

Niet alleen handig ook een must

Een account hebben is niet alleen handig, maar ook een must als je straks écht een woning in Nieuw Waterfront wilt kopen. Wanneer de verkoop van de woningen in Nieuw Waterfront start, schrijf je je hier in voor de bouwnummers van je keuze. Ook staan, zodra de verkoop start, alle verkoopstukken hier op 1 plek bij elkaar en kun je ze downloaden. Hoe handig is dat?

Hoe maak ik een Mijn Eigen Huis account aan?

Lees stap-voor-stap hoe je een account aanmaakt en hoe je jouw favoriete woningen en wensenlijst beheert. Ben je samen met je partner geïnteresseerd in een woning? Maak dan 1 account aan met 1 geldig e-mailadres. Het heeft geen zin om elk een eigen account aan te maken. Bij jouw persoonlijke gegevens in jouw account kun je de gegevens van je partner invullen.