Maak kennis met makelaar Suzanne van Harten

30 april '21

Als de verkoop straks is gestart, kun je het aankoopproces voor een woning in Nieuw Waterfront volledig digitaal doorlopen. Ga je liever met een makelaar om tafel, dan kan dat natuurlijk ook! We stellen graag de 2e makelaar aan je voor.

image alt

SUZ&ZO

Susanne van Harten de 2e betrokken makelaar bij de verkoop van Nieuw Waterfront. Suzanne is een online marketeer en ervaren verkoopmanager in vastgoedsector en woningmarkt. Na een jarenlange carrière bij een groot bouw- en projectontwikkelingsbedrijf begon ze in 2013 voor haarzelf. Met succes. Want inmiddels verzorgde ze voor tal van vastgoedpartijen de marketing en het verkoopmanagement van hun projecten. 

Suzanne van Harten vindt het geweldig om na jaren als interim verkoopmanager nieuwbouw projecten te hebben verkocht in heel Nederland, nu een keer super dicht bij haar eigen huis aan de slag te gaan. “Je boft als je in Waterfront Harderwijk kunt wonen; het is zó mooi. Dat geldt zeker ook voor Nieuw Waterfront! Ik vind het een eer om hierbij betrokken te zijn en samen met Midden Nederland Makelaars de verkoop te verzorgen”.

Je kunt Suzanne contact met haar opnemen via 06 15 60 29 61 of via [email protected]