Opgeleverd

Nieuw woningaanbod in Harderwijk

26 oktober '20

Op zoek naar een koopwoning of -appartement in Harderwijk? Op fietsafstand van het centrum van Harderwijk wordt nieuwbouwproject Nieuw Waterfront ontwikkeld. Het project bestaat uit in totaal 55 koopwoningen en -appartementen. Je hebt de keuze uit 40 hoek- en tussenwoningen met een tuin en 15 twee- en driekamerappartementen. De appartementen variëren in grootte van circa 50 m2 tot 150 m2.

Woningen

Het aanbod in woningen is heel divers. Zo zijn er de zogenaamde 'specials' waarvan de begane grond genoeg ruimte biedt voor een fijne tuiswerkplek, kantoor aan huis of een zeer ruime woonkamer. Daarnaast zijn er verscheidende hoek- en rijwoningen met verschillende gevels en oppervlaktes. Plus er is 1 levensloopwoning, met op de begane grond een slaapkamer en aangrenzend een badkamer. Deze woning is uitermate geschikt om er je hele leven te blijven wonen!

Appartementen

Dicht bij het water ligt het appartementencomplex. Het gebouw is V-vormig, bestaat uit 4 lagen en is verdeeld in 5 tweekamer- en 10 driekamerappartementen. Variërend met een oppervlakte van 50 m2 tot 150 m2. 

Op de hoogte blijven?

Wil jij straks ook eigenaar worden van zo'n heerlijk comfortabel appartement of woning dicht bij alle voorzieningen? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief. We houden je dan regelmatig op de hoogte over alle ontwikkelingen rondom 'Wonen in Nieuw Waterfront'.