Opgeleverd

Online kopen of persoonlijk contact met de makelaar

31 augustus '21

Wanneer je straks een woning toegewezen krijgt in Nieuw Waterfront, is het goed om te weten dat je alle stappen met betrekking tot het kopen van de woning volledig online kunt doorlopen. Maar het is ook nog steeds mogelijk, uiteraard met de getroffen voorzorgsmaatregelen, persoonlijk begeleid te worden door de projectmakelaars Midden Nederland Makelaars of SUZ&ZO.

image alt

Midden Nederland Makelaars of SUZ&ZO

Je hebt na de toewijzing de mogelijkheid om te kiezen voor digitale aankoop zonder begeleiding, maar ook kosteloos mét persoonlijke begeleiding via een van de projectmakelaars van Midden Nederland Makelaars of SUZ&ZO. Als je daarvoor kiest, dan kun je rekenen op extra interactieve full service begeleiding, zoals:

• Persoonlijk overleg met 1 van onze nieuwbouwmakelaars, met o.a. uitleg over het plangebied en de omgeving waarin het plangebied ligt
• Persoonlijk doornemen van de verkooptekeningen, de opties en contractstukken
• Na verkoopgesprek en ondertekening contractstukken blijft de nieuwbouwmakelaar bereikbaar voor aanvullende vragen of hulp

Kortom: de keuze via de makelaar biedt veel gemak, comfort en extra benefits, zonder extra kosten!

Contracten digitaal onderteken

Wanneer je straks in jouw Mijn Eigen Huis-account kiest voor online kopen, kan je vanaf de bank onder andere de koop- en aannemingsovereenkomst digitaal ondertekenen. In de aannemingsovereenkomst worden de rechten en plichten van jou en de aannemer vastgelegd. We nemen 5 rechten en plichten met je door, zoals de ontbindende voorwaarden. In deze video leggen we je graag uit wat er in een koopovereenkomst en een aannemingsovereenkomst staat.