Opgeleverd

Verkoop Nieuw Waterfront gestart

17 augustus '21

Het is zover: de online verkoop van de 55 woningen in Nieuw Waterfront is gestart! Alle informatie over de woningen staat online bij het woningaanbod én in jouw account. Je kunt het downloaden waar en wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je wensenlijstje of via het woningaanbod.

image alt

Geef je voorkeuren door

Kijk bij je favoriete woning(en) voor onder andere de plattegronden en verkoopdocumenten. Documenten zoals het meer- en minderwerk en de afwerking vind je in jouw account van Mijn Eigen Huis. Log in en geef online maximaal 5 voorkeuren door. Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak er dan snel een aan.

image alt

Uitslag

Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot en met dinsdag 31 augustus om 14.00 uur. Op maandag 6 september krijg je na 14.00 uur via e-mail de uitslag van de toewijzing en je ziet in jouw account of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat.

Maak een account aan

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak er dan snel een aan en geef daar je woningvoorkeuren door. 

image alt

Financiële check

Als je een woning koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning. Als je je voorkeuren doorgeeft, ontvangen we graag je financiële check.

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door, nadat de verkoop is gestart, een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Let er op dat er staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Financiële check aanvragen