Planning Nieuw Waterfront

Voel je je helemaal thuis in Harderwijk en zoek je een nieuw plekje of overweeg je voor het eerst hier te komen wonen? Het nieuwbouwplan Nieuw Waterfront biedt jou alle voordelen van nieuwbouw in een historische en waterrijke omgeving. Op deze pagina is meer informatie te vinden over de planning en de prognoses voor Nieuw Waterfront.

Start verkoop

De verkoop van Nieuw Waterfront is inmiddels geweest. Op dinsdag 17 augustus 2021 is het plan in verkoop gegaan. Alle woningen uit dit plan zijn toegewezen en verkocht.

Start verkoop

Start bouw

De aannemer, Trebbe Bouw B.V., is in oktober 2021 gestart met het bouwen van de eerste woningen van Nieuw Waterfront. De grond is bouwrijp en de omgevingsvergunning is onherroepelijk.

Start bouw - fase 1

Oplevering

De verwachting is dat de eerste koopwoningen van Nieuw Waterfront in het 2e kwartaal van 2023 opgeleverd worden! Informatie over de oplevering zal gedeeld worden door de kopersbegeleider vanuit Trebbe Bouw B.V.

Oplevering fase 1

Ik wil hier wonen!

Momenteel wordt er geen vervolg verwacht. Wil je wel graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de gebiedsnieuwsbrief onderaan deze pagina. Via deze weg word je op de hoogte gehouden over alle ontwikkelingen. 

Iets te vragen? Neem gerust contact met ons op
Ook hier wonen? Bekijk het woningaanbod